Philippe Christiansen Psykoterapi Østerbro & Roskilde

Philippe Christiansen Psykoterapi Østerbro & Roskilde

Livet i dine drømme

- lær at bruge dine drømmes kreativitet i dit vågne liv

2 fordybelsesdage med Philippe Christiansen og Sine Sejersen

Nattens drømme giver et nuanceret indblik i sindets kreative værksted. At være i dialog med drømmene giver mulighed for at få øje på det, der er vigtigt i dit liv, og som måske undslipper din opmærksomhed i hverdagens almindelige rutiner, fart og forpligtelser. Drømmene giver nye perspektiver på kendte problemstillinger og gør opmærksom på oversete udviklingsmuligheder. Drømme kan bruges som en nøgle til at aktivere egne resurser, kreativitet og oplevelse af indre, psykisk helhed.

Kurset er for dig, der ønsker at lære dig selv bedre at kende gennem dine natlige drømme. På kurset arbejder vi med drømme, krop og meditation. Du får mulighed for at arbejde med en aktuel drøm, du selv medbringer, alternativt et tema, der optager dig særligt for tiden med støtte fra Sine eller Philippe. Der bliver rum til fordybelse i dit eget drømmemateriale gennem tegning og meditation. Vi laver små opgaver to og to, og deler erfaringer med gruppen. Der er naturligvis tavshedspligt, for at alle kan føle sig trygge.

Grundlaget for kurset er metoder og teorier, som er udviklet på Vedfelt Instituttet. Der integreres fra psykodynamiske metoder, Jungs analytiske psykologi, krops- og oplevelsesterapierne, gestaltterapi, psykodrama og tegneterapi. De forskellige skolers særlige styrker er integreret i en system- og informationsteoretisk ramme under betegnelsen kybernetisk psykologi og psykoterapi.

Metoden er funderet i et positivt og resurseorienteret menneskesyn, hvor mennesket opfattes som et kommunikerende, socialt og kreativt væsen.

Du kan læse mere i Ole Vedfelts bøger og på hjemmesiden vedfelt.dk.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere

information.

Praktiske informationer

Datoer og tid:

Kurset afholdes lørdag den 3. og søndag den 4. februar 2024

Begge dage fra kl. 10-16.30.

Sted:

TerapiHuset Østerbro, Horsensgade 18, 2100 København.

Der er begrænsede parkeringsmuligheder i området. Parkering er gratis om søndagen.

Nordhavn S-tog og metrostation ligger i gåafstand.

Pris og tilmelding:

Pris for hele weekenden = 1.800 kr.

Ved tilmelding og betaling før 15. december:

EARLY BIRD PRIS = 1.500 kr.

(Maks 8 deltagere).

Tilmelding senest d. 20. januar 2024 ved at sende en mail til

philippe.christiansen@gmail.com eller til sine.sejersen@gmail.com.

Betaling:

Efter tilmelding modtager du en faktura, som betales via bankoverførsel.

Når vi har modtaget din betaling, er pladsen din.

Forplejning:

Medbring frokost. Der serveres kaffe/te samt frugt i formiddags- og

eftermiddagspauserne

Øvrigt:

Medbring gerne meditationspude/lille pude samt et tæppe.

Hvem er vi

Philippe Christiansen er psykoterapeut MPF uddannet fra Vedfelt Instituttet med klinik i København og Roskilde. Philippe er en del af lærergruppen på Vedfelt Instituttet, og underviser bl.a. i ”Kreativitet og psykoterapi”. Oprindeligt uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole, og har som en del af sit virke som skuespiller haft mangeårig erfaring med dramaundervisning, Forum Teater samt kommunikations- og bevidsthedstræning i erhvervslivet.

Sine Sejersen er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet, er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og har egen psykoterapeut-praksis på Frederiksberg.

Sine er også uddannet relationscoach og har desuden 27 års erfaring i at arbejde med kommunikation og markedsføring i det private erhvervsliv. I øjeblikket er Sine i gang med en videreuddannelse som spædbarnsterapeut hos Dansk Institut for Spædbarnsterapi.

Læs mere om Sine her.

Philippe Christiansen, Psykoterapeut MPF

Philippe.christiansen@gmail.com

Tlf. 30 82 26 05

CVR-nr. 43269216

Østerbro

Horsensgade 18, st.tv

2100 København Ø

Roskilde

Algade 22, 2.mf.

4000 Roskilde